La bellesa està en l’interior

desembre 16, 2017

S’acosten les festes i totes volem anar guapes. I és que sovint, tal i com diuen, la bellesa està en l’interior. Per això us presentem la nova col·lecció de llenceria de Janira que combina la comoditat d’una microfibra, com el modal, amb l’elegància d’uns punts florals de gran riquesa.

El Bandeau, de punta folrada amb teixit modal per a looks sofisticats, és ideal per a transparències i quan no es vulgui ensenyar el tirant, o per portar a sota d’alguna camisa oversize. La seva elegància acaba formant part del nostre exterior.

El Bralette, amb tirant ample de puntes, regulador i sense aros, és ideal per a la dona que li agrada sentir-se subjecta i al mateix temps sensual. El glamur i confort de la seda elàstica fan que no el vegis com un sostén normal i acabi formant part de les teves peces indispensables.

I és que tant el Bandeau com el Bralette no poden prescindir d’una elegant calça de puntes i sense costures. Una sofisticada transparència en disseny efecte tanga que t’aporta confort, gràcies a la seva microfibra d’extrema sensualitat.

El body, una peça de roba rescatada del passat, s’està convertint en tendència aquesta temporada. I és que pot ser una molt bona opció per aquests dies de festa.

Sigui quin sigui el teu patró, desitjaràs provar-ne un ! Així que no ho dubtis, regala-t’ho, o regala-ho als teus, de ben segur que encertaràs!!