Qui som?

A Calaf des de 1952

Un xic d’història

Brodats Nuri és un negoci familiar amb més de 63 anys d’història i tres generacions que han fet possible la seva continuïtat. Oferim una àmplia  gama i varietat de productes tèxtils, sempre pensant en les últimes tendències. Des dels dissenys més avantguardistes i exclusius per a la dona, home i nens amb marques de reconegut prestigi internacional, fins a la roba interior i parament de la llar. A Brodats Nuri pots vestir tota la familia de cap a peus.  Sempre ens hem caracteritzat per la proximitat amb els nostres clients i l’assessorament personalitzat que cada client desitja.

de tres generacions…

1952
1971
1984
AVUI
1952
L’any 1952 la Neus i el Paco van obrir oficialment la primera botiga al Carrer del Carme, nº 10 (tot i que ens consta que el 1949 ja s’hi feia activitat económica, teixint mitjons per a totes les edats). Quan van inagurar la botiga van continuar amb el negoci de la fabricació de mitjons i van afegir la venda de peces de tela, perquè la gent es confeccionés els seus propis vestits.

Cap als anys 1958-1960,  vam començar amb la fabricació de calçotets, pijames, bates de pintor i davantals, així com la confecció d’eixovars. L’any 1968, la Núria, filla del Paco i la Neus, va incorporar-se al negoci familiar.

1971
L’any 1971 la deslocalització comercial de la zona començava a ser evident, i vam decidir traslladar-nos  al Raval St. Jaume, nº 40. Allà, disposàvem d’una botiga una mica més gran i estàvem on hi havia la major part de l’activitat económica. En aquesta època, ens vam especialitzar en el parament de la llar, amb la introducció de confecció de cortines.

1984
Degut al volum de negoci la botiga se’ns va fer petita i ens vam traslladar de lloc, onvam construir l’actual botiga, al Raval St. Jaume nº 43 l’any 1984. Aquí, la Núria, amb la seva passió i compromís per la moda, la va expandir tot incorporant una nova línea: moda per a petits i grans.

AVUI
Durant aquests anys, l’hem reformat, canviat l’estil i hem comptat amb la incorporació de la 3a generació: la Meritxell. La trajectòria és llarga, i és aquesta experiència la que ens dóna un valor afegit en l’assessorament de tots els articles que oferim.

 

Des de 1952 acostant-te a la moda

Coneix el “Calaf Fashion Night”  Ves-hi!

Ves-hi!