Una Primavera de colors

maig 19, 2018

La pregunta que moltes ens fem és….encara es porten els pantalons pitillo? I la veritat és que estem en uns moments en què totes les formes de pantalons conviuen...pitillo, palazzo, rectes, “cargo”, baggy i capri.

És per això que, davant la infinitat de pantalons que existeixen i que són tendència, posar-hi l’estampat és el què els fa diferents i actuals. Podem trobar des d’estampats ètnics, dibuixos geomètrics, difuminats, fins a falsos llisos amb teixits que realcen el color.

Des de Brodats Nuri Quemposo, us proposem una gran varietat d’estampats i teixits de la marca Janira. I és que si la Primavera no acompanya amb el temps, donem-li color amb els pantalons. I perquè el nostre outfit sigui l’adequat, combina la part de dalt amb els nostres tops llisos amb detalls que els fan diferents de la resta (properament amplliarem informació).

Així que no esperis a veure-ho al carrer, tria el que més t’agrada i atreveix-te a posar color als teus pantalons. De ben segur que trobaràs el què millor t’escau!