Leggings, continuen sent tendència?

octubre 29, 2017

 

Tot i conviure la moda de l’slim fit amb els pantalons amples, rectes, bombatxos i els Palazzo, portem tres anys en què els leggings continuen formant part del nostre armari, i sembla que no en vulguin marxar.

És per això que marques com Janira i Platino continuen apostant per la renovació constant dels seus models. I és que el legging actual ja no és només el bàsic negre. La combinació de teixits és present en molts models, ja sigui per combinacions de punt amb pell, aplicacions de cremalleres, ratlles laterals, mostra petita, estampats florals o dibuixos geomètrics. Tots aquests estampats conformen els dissenys més avantguardistes dels leggings.

I justament per la gran varietat de models que tenim, cada legging requereix el seu complement de dalt. Ja no és només per color, sinó també per estil i patró. La manera com combinem cada legging ens donarà un look ben diferent.

Així que ja ho sabeu, continueu apostant pels leggings, ja que són ideals per qualsevol estació o ocasió. La manera com combinis la part de dalt, serà el que et donarà un look completament diferent. Tu tries l’ocasió i la combinació!