Milano Fashion Week

març 3, 2017

Durant aquest cap de setmana passat hem estat a Mià en la Milano Fashion Week, on hem tingut l’oportunitat de visitar dues de les grans fires de la moda : White Milano i The One Milano. Una experiència molt interessant que ens ha permès conéixer de primera mà les noves col.leccions per l’hivern 2017-2018.

I és que ja res més serà el què era…Tornem als pantalons amples, més curts, però que també conviuran amb la moda “slim fit” que hem tingut fins ara.

Una combinació de colors innovadora, fúcsia amb groc, per exemple…I és que l‘hivern que vé ens donarà molt color, des del blau cel, color que ja és molt present en aquesta campanya de Primavera, passant pel verd més pur, fins el fúcsia, un color fins ara associat a l’estiu. Sabates i jaquetes amb molt de pèl, i de diferents colors…Llana Merinho, cashmere i molts més teixits que anirem descobrint la propera temporada…

Tornem renovats i amb aires de la Capital de la Moda que aterrissen a Calaf, perquè tot i ser un negoci local, la nostra ment sempre és internacional!